Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Thursday, 20 June 2013

Pengisian Hujung Minggu

 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..haa..project aku yang lepas..hehe.. 1 Jun yang lalu ade org tempah something kat aku..mule2 memang xberapa confident sangat..tapi..diri aku membuktikan yang aku boleh buat..
Firstly aku nak ucapkan terima kasih pada kakzusemanisgula.blogspot kerana resipi beliau memang menjadi..sebenar nya ade lagi satu kek..Tiramisu tapi tak boleh nak upload gambar oleh kerana kesilapan teknikal..



Haa..ni cabaran pertama aku..Cheese Tart..ermm..




Ni pulak Kek Keramel pun dari blog yang same..siap adjust lagi..


Warna pun mula menyerap kedalam keramel..ni spoil ni..


Terasa macam cair di mulut..nyum..