Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Saturday, 26 January 2013

Tema Ala-Ala Merak

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..sekian lame membeku kan diri akhir nye tersiar jugak projek terbaru yang baru je siap minggu lalu untuk dijadikan ilham..tapi x sure pulak cantik ke x sebab aku pon main jahit je ilham datang saat akhir..hehe..


Baju kurung aje..tuan empunye baju cakap ngn aku, bju die nampak kosong sangat..so..die sruh aku gune kreativiti utk mecantikkan bajunye..aku xde la pandai sangat..tapi boleh la..


 Errmm... nak komen pon xtau..Layan je la erk..


 Bahagian bawah baju..


Bahagian lengan plk..bile aku dah siap baru prasan bunge die amatlah besar.. Nak cabut balik nmpak cantik jugak so..biar je la..





 Dekat lagi...



 Bunge ni dari jarak dekat..nice..

 

sekian untuk post kali ni nantikan akan datang..
kepada ingin menempah jahitan manik, dialu-alukan..nak blaja pon blh..