Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Monday, 18 December 2017

Dapat Tawaran Kuarters Kerajaan..

Pindahh lagiiii..!! tu je mampu aku cakap..rasenye baru post yang lepas aku ckp nak buat review pasal skincare..bile dapat je tawaran kuarters ni agak bz jugak la aku kesana kesini menguruskan segala hal..duit pon byk la yg terbang kan..so xsempat lagi nak buat review..

Pasal kuarters ni memang dah lama mohon dari sebelum kawen lg..uuiikk..?? lama kan..jangan terkejut sangat lah..jangka masa 5 tahun tu bukan sesuatu yang singkat..hahaha.. sekarang memang ramai yang keluar kuarters sebab ramai dah dapat rumah PPA1M ,PRIMA dan sebagainye..


Hokey..ni pandangan dari luar.. aku cilok dari google jer..



Ruang tamu..abai kan minah tgh tekejut tu..lepas dapat kunci je terus pegi tgok umah dgn member opis..


Master Bedroom..selesa tapi..tingkap bilik aku  menghadap tingkap bilik jiran sebelah sinun.. Langsir kene tebal sikit..huhuhu..



Bilik air kat dalam bilik..patern sama je dgn bilik air lagi satu..sebelah menyebelah tapi bilik air lagi satu tu sebelah luar..


Bilik no.2 besar la..boleh letak katil dgn almari..buat bilik tamu..


Bilik no. 3 ni lak aku nak buat bilik iron baju..gantung baju..dan bilik solat..



Bhgn paling aku suka..first aku masuk trus ke dapur..dapur la tempat aku luahkan perasaan..tempat aku curah kasih sayang pada suami aku..cewahh.. coz aku kan suka masak..



Ni backyard aku..tempat bergaduh gak ni..bergaduh nak amik baju kalau hujan..yg penting ade lubang masuk angin..
Dengan itu berakhirla sudah cerita aku pasal kuarters ni..satu bende yg tak berapa nak syok pasal kuarters ni..rumah sampah die jauh..kalo nak buang buang siang2..pape pun kite kene bersyukur dengan ape yang kite ade dan ape yang org bg kat kite..hahaha...ok la bye...