Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Thursday, 28 December 2017

Bercinta Ke Cameron Highlands

Tengok tajuk macam menakutkan je...hehehe..ok la ni mase hari tu tak jadi melancong ke luar negara sebab faktor-faktor kewangan yang tidak mengizinkan..My Husband nak bawak aku pegi Batam asalnye..duit habis kat kuarters je..takpelah..


Haa.. ni la pasai nye..lupo bawak camera..bile pakai camera phone..gamba pecah..alahaii..
Masa kami pegi ni takde perancangan pon..kebetulan family mertua ade wat gathering kat sana..kami pon tak bermalam pon kat sana cuma balik hari je..cuti sekolah hotel pon penuh..jemm lg..


Sedaya boleh mengempiskan segala lemak2..hahaha...






Masa nak pi strawberi park ni memang jammed tahap nak marah..tapi saba..sampai gak..


Jangan muntah tengok kami berdua erk...hahaha...


Tumpang dagu sat..sebab aku pendek..mampu sangkut dagu je...



Masa sampai pagi lagi..so memang sejuk..


Kaktus gergasi belakang aku..mase ni matahari dah mula naik..best lagi pegi berdua sebenarnya..tak payah nak tunggu org..berjalan ikut plan sendri..kalau ramai2 memang susah sebab nak ikut byk kepala..karang kene tinggal ade yang marah padahal die yang bangun lambat.. sesat jalan pon nak marah..payah dohh..
Nasihat aku..kalau nak pegi mane pon la bangun awl perlu..perjalanan jauh dan mase tu penting..sbb tu kalau pegi family trip or sbgnya org takkan tunggu kau.. Waahh..luahan perasaan nampak..!! haha..sekadar berkongsi..ok la dah takde ape nak cakap tunggu je la post akan datang..Byee...!!