Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Sunday, 10 September 2017

WORLD POLICE & FIRE GAMES FIREFAX 2017, LOS ANGELES USA 10 - 22 AUGUST 2017 - PART 2


Bersambung...

Bersauna sehari sebelum bertanding




 Back Stage





Beraksi..






Dan sekali lagi mengharumkan nama negara ke peringkat dunia..tapi kali ni dapat meraih gangsa sahaja..alhamdulillah syukurr..bagi aku la..nak menang walaupon gangsa di peringkat dunia bukan sesuatu yang senang..



Mengulangi sejarah 2015..bile die dapat je pingat gangsa My Husband terus wassup aku..
"saya dapat pingat gangsa awak..rase nak menangis je.." Aku mase tu memang rase give up jugak..sebab setiap hari aku tengok ape yang die buat..ape yang die makan..usaha die..dan sebagai tulang belakang die aku hanya mampu cakap..slow2 je aku cakap dengan die..
"sabar la awak..mungkin ini bukan rezeki kita..anggap je camtu.." die masih belum leh accept mase tu..and aku sambung lagi..
"awak kene bersyukur..awak menang dunia tau..yang lain-lain tu..mr malaysia mak nenek tu semua jaguh kampung je tau..yang penting sekarang awak dah usaha keras..and ni bukan rezeki awak.." pelan-pelan die baru boleh terima nasihat aku tu..


Saat mengibarkan Jalur Gemilang..Hero-hero Malaya yang berentap meraih kejuaraan..tapi tak didendang pun..maybe time ni orang duk kecoh Sukan Sea KL 2017 kan..yang aku tau Sarawak punye surat khabar je yang masuk..sedih sangat..