Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Wednesday, 28 September 2016

Borong Lens

Pelik-pelik sejak akhir-akhir ni..aku sekarang suka sangggatt..melawa..entah kenapa..mengandung kot.. Baru baru ni.., ehh..! takde la baru dalam bulan lepas la..aku order lens baru..lens haritu pun tak pakai habis lagi..terima kasih pada Eira Lens..lens awak best sangat..


Sapa-sapa nak Lens leh order dengan die ni..yang penting die ni tak menipu k..kadang-kadang beli online tak sama macam gambar yang die tunjuk..


Order dengan die cepat sampai..tanya je ape-ape..die akan bagitahu takde macam sesetengah saler yang PEMALAS nak jawab pertanyaan customer..nak-nak pulak sale meletop..IG ramai follower..


Dari kiri tu Stella Turquoise 3 Tone,Puffy Sky blue 3 Tone, Nobluk Violet,Nobluk Brown, Nobluk Green.. yang digunakan baru satu..nobluk brown..buat pakai pegi opis aje kan..