Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Sunday, 15 May 2016

Lepak Kat Chillis KLCC

Haritu punye kesah..asalnya nak pegi tengok wayang..terpandang restoran Chillis ni..husband aku cakap.."harini kite makan sini je la.." aku on je..tapi tiket wayang dah beli..start awal lak tu..
Restoran Chillis ni memang ramai manusia..xspecially foreigner..husband aku terus booking tempat..lepas tengok wayang baru kiteorang pi makan..



Selepas order je masa yang diambil untuk makanan sampai agak lambat sikiitt la..tapi sesuai dgn keadaan la..dgn org ramai..nak kemas meja lagi..tapi aku ni jenis tak cerewet sangat..ok lagi..


Nampak tak muke bahagia lepas makanan sampai..Husband aku ni xpenah tau aku masukkan gambar die dalam blog ni..kalau die tau kompom suh aku padam..


Pinggan aku yang ade nasi tu..husband aku die mintak dua hidangan..tapi hakikatnye..kami makan berkongsi rasa sorang sikit..
Nama hidangan jangan tanye aku..coz dah lupe..gambar menu die tu pun aku lupe nak snap..makanan die yang aku boleh rasa dan ceritakan..makanan die lebih kurang TGI Friday..tapi harga kat Chillis ni murah sikit..berbanding kat TGI Friday..dan tengok ape yang kite makan..kalau makan stik..memang padah la kan..Restoran Chillis yang aku pegi ni satu bende je yang aku tak berapa minat..meja die cam crowded sgt..meja rapat-rapat tp msih boleh lg berjalan lagi la..aku fikir mungkin org rmai sangat so die buat la camtu kot..ok pape pun aku bg 10 bintang untuk Chillis ni..
Jumpa lagi pada masa akn datang..bye..

*Sorry aku tak pandai mengarang sangat..