Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Thursday, 6 August 2015

Makan-Makan di Relish IOI City Mall

Cerita ni berlaku dalam minggu lepas..ade la orang nak belanje makan durian crepe..so die kate kat Relish ni ade durian crepe..mak-mak Jemah ni ikutkan ajela..

 Bergambar itu amat la penting..walaupun tak muat camera, nak masuk jugak..panjang leher semua..


 Senyum.. jangan tak senyum..







Tibalah masenye untuk makan bersama sama..nyummy..




Yang ditunggu-tunggu telah tiba..hero kita..Durian Crepe..I like Duriaan..


Keterujaan mereka terserlah..apabila melihat hidangan..




Harini aku nak makan salad aje..

Yang tudung hijau gelap tu name die Sarah..die yang beria nak belanje Durian Crepe..die dah biase makan kat sini katanyer..


Menikmati bau Durian Crepe dulu..sape yang konon tak makan durian tu..anda telah hilang satu nikmat dunia yang aku sendiri tak tau nak explain nikmat tu camne..

Last disert Cendol Durian..memang terrrbbaeeekkk...aku menyimpan hasrat untuk ke sini lagi..