Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Thursday, 30 July 2015

Throw Back : Berbuka Puasa Me n Husband

Konon nak throw back balik..sebenar nye dah lambat nak hapdet..cite nye mase aku pi shopping raye aritu..bile dah penat..mulut ni gatai menyuarakan hasrat hati.."Abang..arini bukak pose luarla..malasla nak masak..". My Husband ok je..sekali sekala katanyerr..hari pun dah petang nak pi reserve tempat lain mmg dah penuh le kan..so die suggest kan makan kat Ampang Park aje..aku ok aje..janji bukan makan berdiri..


Memandangkan aku naik moto je dengan My Husband..so..kat sini je la..parking pun senang..depan kedai ni je..


 My Husband tayang spek baru beli..kiteorang sampai awal sangat..My Husband ajak aku jalan-jalan kat dalam Ampang Park tu..die tak larat dah nak dengar "Boring la.." dekat 800 kali..
Jalan punye jalan baru la teringat langsir tak beli lagi..dapatlah langsir untuk raya..



Sambil menunggu waktu berbuke..ni je makanan yang aku order..???
Yela..blum jadi harimau jadian lagi..tunggu pinggan tu licin..mule la macam-macam side dish nak order..tu dah tentu..
Lagi satu alkisah..beli segala bagai last-last nak balik baru perasan naik moto..camne nak bawak barang banyak-banyak nih..My Husband buat tak tau je.. aku yang bising..