Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Sunday, 21 July 2013

Kursus Di Pulau Pangkor

Erm..dalam kesibukan aku sehari-harian,dapat jugak aku update blog aku ni..kalau dah stress, blog ni je la yang bleh hilang kan stress aku ni...hehe stress le konon..
Tiada ape yang nak aku ceritakan cume bulan lepas der la pegi satu kursus ni..kat pulau pangkor ni pon sebab nk cukup kan 7 hari berkursus..maklum la kalau keje gomen ni..kene la disiplin sikit..ahaks..
Lama gak la aku pegi ade la dalam 3 hari tapi memang enjoy giler beb..27-29 Jun kot..




Perjalanan yang mengambil masa selama 4 jam memang penat tapi menyeronokkan..abang-abang kat atas ni pon muke dah letih...


Haaa..yang ni jangan cakap la..pantang nampak camera..mesti mau posing..memang x ingat penat..


Terima kasih pada abang-abang pemandu yang sanggup memandu bawak kami..siap senyum lagi..



Dah nampak dah pemandangan indah..


 Sempat la jugak aku snap pic ni..senget benget dibuat nye..maklum la..naik feri kan..goyang sana,goyang sini..


Mase mula-mula memang tak nampak sangat die nye sunset nye..


Sudah sampai..


Ni okestra yang menyambut kedatangan kami..okestra ke..Percussion la..memandai je aku kan..



Ni gambar dalam kelas..tapi tak banyak la sebab aku x sempat nak amik sebab aku kan peserta kursus..


Ni la memember aku dalam kelas..diorg ni sume memang sporting abis..


sorang ni bila dh dapat mic ashik nak bercakap aje..


Bila dah takde aktivity riadah petang ni je la yang mampu aku wat..walaupon tak profesional..



Kat bawah ni dah lain dah..ini pulak aktiviti kitaorang pada esok hari..snorkling di Pulau Diam..semua orang pegi pulau ni tak boleh cakap..ye lah kalau dah snorkling camne nak cakap..??? hehe..so kene diam je la..



Memang terbaek la..


Ni member-member seperjuangan di sana..


Dalam ramai-ramai, kami bertiga sahaja srikandi..kui..kui..


Memang Enjoy habiss..