Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Tuesday, 18 June 2013

Mr. Selangor, 19 May 2013

 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..ermm.. dek kerana kesibukan aku bulan ni terpaksa la 
meng.."update" blog aku ni lambat sikit..bukan sikit lg..memang dah lambat bebenor le..
Pe nk cite ye.. ermm.. k la..19 May 2013 yang lalu aku de pegi tengok Pertandingan Bina Badan Mr.Selangor yang berlangsung di South City Plaza Seri Kembangan, Selangor.. boleh tahan le kemeriahannya..sempat la aku snap sesikit mase tu...







Muka dengan penuh semangat dan kegigihan...



Ni la satu-satunye..xde lain dah..