Tiada apa yang istimewa..semua cerita dalam blog ini sebahagian daripada "Perjalanan" hidup saya untuk dikongsi bersama anda..

Tuesday, 12 February 2013

Berkelah di Sungai Congkak

Assalamualaikumm dan Salam 1 Malaysia masih belum terlambat rasenye untuk aku mengucapkan Gong Xi Fa Chai pada semua kawan2, Fans2 yang berbangsa cina.. Cuti Gong Xi Fa Chai yang lalu, aku bawak la anak buah aku pegi berkelah ke Sg Congkak.Apa yang aku boleh ceritakan..air sungai memang jernih dan cantik..tapi yang tak cantiknya environment..ha ko bila aku dah cakap org puteh..bukan nk burukan sesapa..tapi tandas nye berbau,pondok yang separuh dah roboh pn ade..tapi charge tetap RM 1.00 sorang.. aku bukan sesapa nk komplen kan tapi just bagi pendapat je la..kalau Hutan Lipur Sg Congkak ni di bersihkan sikit je lagi dapat menarik org lebih ramai lagi kesini..sambil mengekalkan alam semulajadi.. Selain itu,taman permainan kanak2 pn agak membahayakan kerana ada yang dah xdibaik pulih..pendek kata, kalau pegi Sg Congkak sekarang ni cume boleh mandi je..kepada pemilik jangan hanya mementing kan duit sahaja tapi pentingkan juga keperluan pengunjung..
keseronokan adalah segalanye.

 kalau dah dapat air..

                              
                                 ni kak ipar aku..

Diorang ni seronok sampai menari-nari

                               Si Pemerhati

                                          Kesejukan..

Monday, 4 February 2013

Kurus Dalam Tempoh Sebulan Amat Berkesan

Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia..
aku bukan nak promote tak tentu pasal tapi inilah kebenarannya..Tahun 2011 aku ade try satu produk ni..Masa aku di Kuantan mmg chubby sgt tapi apabila pindah ke Putrajaya semula dan try produk ni dalam masa sebulan je aku dah mencapai tahap yang diingin kan... Apa Yang aku nak cakap kat sini , ini bukan sekadar untuk melariskan jualan yea..tapi ini adalah kebenarannye..dh ramai yg cube dan mengakui keberkesanannya..





 Ermm..ni la Supliment yang dimaksudkan..
sekiranya ade sesiapa yang berminat boleh contact aku terus ok..